Restaurant bredgade københavn

Spisesteder København K Bredgade | firmaer | krak.dk | side 1

Hatoba Sushi ApS · Brasserie Saigon ApS · Why Not Deli · Babette Guldsmeden Hotel · Restaurant Odd Fellow Palæet · Salon · Skagen Fiskerestaurant, Esplanaden ApS.

Salon – Salon

Menuen og vinkortet er både højt og lavt og rummer alt det Claus elsker. Ved komfuret er der, som altid, masser af varme og kærlighed. Selve restauranten er …

Restauranter i nærheden af Designmuseum Danmark

De 10 bedste restauranter i nærheden af Designmuseum Danmark – Tripadvisor

Restauranter i nærheden af Designmuseum Danmark i København på Tripadvisor: Find anmeldelser fra rejsende og personlige billeder af spisesteder i nærheden …

Restauranter i nærheden af Designmuseum Danmark i København på Tripadvisor: Find anmeldelser fra rejsende og personlige billeder af spisesteder i nærheden af Designmuseum Danmark i København, Danmark.

Restaurant Bredgade | Nyd en overdådig middag hos MASH

I Københavns pulserende bymidte ligger MASH Bredgade. Her kan du nyde en steak til frokost eller middag i omgivelser med højt til loftet – blot få hundrede …

Restauranten på Bredgade serverer saftige bøffer med tilhørende cocktails og udsøgte vine | Få en fantastisk oplevelse hos MASH på Bredgade.

Cafe Petersborg | København

Café Oscar er en hyggelig og uformel café på Bredgade, der serverer klassiske caféretter til både frokost og aften. Vi kan også tilbyde en helstøbt oplevelse …

CAFÉ PETERSBORG er en af Københavns allerældste restauranter, hvis historie går helt tilbage til midten af 1700-tallet, hvor også ejendommen er opført. Det russiske navn, Petersborg, kommer sig af, at det russiske konsulat, i sin tid havde til huse i ejendommen, og at mange russiske søfolk, fortrinsvis fra Skt. Petersborg anløb Københavns Toldbod og fik stillet sulten, og slukket tørsten i disse lokaler under landlov.

Bredgade 76, København K – Dagens Menu

På Madklubben København i Store Kongensgade kan du opleve en menu af moderne klassiske danske retter. Bestil bord nu.

Café ved Kongens Nytorv i København | Café Oscar

31. dec. 2022 — Vores engelsk inspirerede bar og Brasserie Murdoch’s Books & Ale er et perfekt valg til en let anretning, skøn middag eller en kold øl.

Kom forbi Café Oscar ved Kongens Nytorv og nyd et lækkert og velsmagende måltid. Vi har åbent hver dag og ser frem til at betjene jer.

Madklubben København | Moderne dansk restaurant

Velkommen til MORMORS en café i hjertet af København. MORMORS er et lille helle midt på Bredgade i København. Det er en café, men med blomstret tapet i …

På Madklubben København i Store Kongensgade kan du opleve en menu af moderne klassiske danske retter. Bestil bord nu.

Restaurant og bar på Hotel Phoenix Copenhagen i Bredgade

Vores engelsk inspirerede bar og Brasserie Murdoch’s Books & Ale er et perfekt valg til en let anretning, skøn middag eller en kold øl.

MORMORS cafe i København – kaffe, kager, sandwich og juice

MORMORS cafe, et lille helle i københavn. Blomstret tapet, fred og ro, i stedet for stress og jag. Kærlighed til hjemmebag, god kaffe og lækre sandwich.

Keywords: restaurant bredgade københavn